Floreasca Residence este situata intr-o zona extrem de apreciata si liniștita din Bucuresti pe strada Barbu Vacarescu, langa Lacul Tei. Locația sa unica este evidentiata de faptul ca ansamblul rezidential este foarte aproape de lac.

Cumparaturi, divertisment si afaceri

Zona Floreasca este noul centru de cumparaturi, divertisment si afaceri. Noile investitii si cladirile de birouri in continua expansiune cat si Promenada Mall vor schimba cu totul harta Bucurestiului.

Proiectul este conceput pentru a deveni un nou punct de reper a zonei, fiind vizibil de pe bulevardele Floreasca si Barbu Vacarescu.

Aflata in proximitatea Promenada Mall, cu acces rapid catre arterele importante ale Bucurestiului si a retelelor de transport public, cum ar fi statia de metrou Aurel Vlaicu, Floreasca Residence aduce impreuna intimitatea si confortul propriei locuinte intr-un mediu verde aproape de lac, aspecte necesare si potrivite unei familii moderne.

Puncte de interes

La o distanta destul de mica pot fi gasite cele mai exclusiviste centre de fitness ale Bucurestiului, Dinu Pescariu Club, doua centre sportive ale armatei, un club de tenis, restaurante moderne, cluburi si magazine de lux. De asemenea, cele mai bune scoli si universitati din Bucuresti sunt usor de accesat cu masina sau transportul public.

Aeroport Otopeni – 14 Km

Dinu Pescariu Sports Center – 60 m

Promenada Mall – 1,4 Km

Kaufland – 1 Km

Parcul Verdi – 300 m

Metrou Aurel Vlaicu – 1,7 Km

Tramvai Giuseppe Verdi – 300 m

Proximitatea naturii, accesul facil, arhitectura moderna si cosmopolita le gasiti in Floreasca Residence.

Adresa

Situat in zona rezidentiala de lux Barbu Vacarescu si Floreasca, pe strada Dambovicioara 10-12, ansamblul se ridica la noile standarde ale arhitecturii moderne perfect integrate in mediul inconjurator.

Cauta un apartamentApartamente